Helsingfors

Efter utställningen i Stockholm tog vi båten till Finland för NORDV-09.

Båda hundarna nu också och jag höll tummarna för Lexus, eftersom ett finskt championat hägrade 🙂 Det gick nästan som jag ville, Lexus vann öppeklassen och blev placerad som 3a i Bästa Hane och det var super för de två hundarna som stod före var Finska champions, ettan hade blivit det dagen innan och som tvåa stod Oban (Leezas pappa) och han är finsk champion sedan ett par år tillbaka. Då det lite tråkiga, Lexus fick ReservCert eftersom ettan tog Certet fast hunden redan var champion så det kommer ändras i efterhand, lite snöpligt men han blev ju champion i alla fall.

091213_Lexus-FIUCH

SUCH NUCH FIUCH NORD UCH Seamrog No More Rock’n’Roll

Leeza hon vann sin klass med EXC och jag fick själv gå in med henne i en jätte stor Bästa Tikklass, det gjorde vi faktiskt bra och blev utplockade bland de 6-7 som skulle placeras, tyvärr räkte det inte ända fram men Leezas halvsyster Trazzla blev FIUCH hon med och Miisa NORDV-09 och Lexus halvsyster Pyret NORDJV-09, ganska lyckad resa kan man säga 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *