Askersund

Då var det utställning igen och idag var det bara Lexus som var anmäld då Gertrud hagström inte är så förtjust i tjockpälsat, Leeza fick följa med som sällskap och så passade Tina på att klippa henne inför nästa helg, så nu är hon jätte fin igen 🙂

Resultatet då? Lexus var på bra humör och när han är det, då är han farlig , tyvärr var han inte tillräckligt farlig men det räckte till en andra plats i championklassen och sedan behöll han den i bästa hane 😀

Jag gjorde även en visit i Bästa hane dock inte med Lexus utan med Joppe som hade fått CK i öppenklassen, vi fick ingen placering men det var roligt att få ställa honom. Jag sprang även ett par varv efter bedömningen, med Chili och Oban det var jätte skoj!

Trots att jag var mer än nöjd med resultatet så blev det en lång och jobbig väg hem. Vi satt fast i en bilkö i en och en halv timme efter en bilolycka mellan Köping och Hallstahammar.

090809_Bilolycka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *