Avesta

Den här helgen bar det av till Avesta med hopp om ett Cert till Lexus och därmed två championat. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig men bra ändå och det blev det i Avesta. Lexus vann öppenklassen och blev sedan tvåa i Bästa hane och fick sitt tredje och sista CERT och titulerar sig numera Svensk & Norsk utställnings Champion (SUCH & NUCH).

På 1 vecka gjorde han ett äkta Hat-trick 3 Cert på 3 utställningar i rad

090613_Lexus-090606-2

SUCH NUCH Seamrog No More Rock’n’Roll

Leeza ville inte vara sämre, hon älskar det här med utställningar, kastar sig ur buren och upp på trimbordet för att sedan få gå in i ringen. Hon skötte sig som vanligt super och vann sin klass. Leeza slutade som trea i Bästa tikklassen och fick Cert.

090613_Leeza

TUSEN TACK TINA FÖR ATT DU VISADE LEXUS TILL CHAMPIONAT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *