Fengersfors

Jag åkte till Tina och Thomas på fredagen och hade en jätte trevlig kväll. Tidig morgon och iväg till Fengersfors. Det var bara 18 wheaten anmälda och vi gick inte först, men vi han ta jätte fina kort.

090606_SeamrogNoMoreRockNRoll

Tina ställde Lexus idag och det gick jätte bra, de vann öppenklassen med CK, i Bästa Hane var det 6 st och Lexus VANN!!! Han fick därmed sitt första svenska CERT (han har ett i Norge) Lexus slutade dagen med ett BIM. 😀 😀

090606_BIR-BIM

BIR – CH Soft Goulds Sweet Magic Matilda

BIM – Seamrog No More Rock’n’Roll

090606_SeamrogOohILikeIt

Leeza då? Tina ställde henne också och det gick även där jätte bra hon vann klassen med CK och blev till slut 2:a Bästa Tik och fick då sitt fjärde CERT. Hon blev även BIR Unghund (Terrierklubbs utställning) I finalen slog Leeza till och blev BIS Unghund 😀

090606_BIS_unghund

BIS Unghund – FIJV-08 JEUW-09 Seamrog Ooh I Like It

Jag fick även ställa Zahara i Bästa Tik och där jobbade vi så bra att det blev en 4e placering. Jag hjälpte även Kennel Soft Goulds i deras Uppfödargrupp, vi slutade som BIS Uppfödargrupp.

090606_BIS_uppfodare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *