Euro Dog Show

För två veckor sedan började Leeza sin resa mot Dublin och Europautställningen tillsammans med Tina, Thomas, Miisa, Coin och Oban.

Efter flera stopp i Tyskland på utställning där Leeza tyvärr inte var anmäld så kom de fram till Irland (Mer kan ni läsa här). Jag har varit så nervös inför den här utställningen då Leeza hade chans på en titel men det hade jag inte behövt vara, min lilla pärla hade skött sig strålande och blev Europa JuniorVinnare 2009 och inte nog med det så slog hon till och blev BÄST I RASEN och fick sin första (och kanske blir det fler i framtiden) Green Star, endast 16 månader gammal är hon och är nu både Finsk JuniorVinnare 2008 & Europa JuniorVinnare 2009 inte nog med det, hon har ju även 3 Svenska Cert och en Green Star. Pappa Oban var inte mycket sämre han utan blev Bästa Hane med CACIB, Green Star och Europa Vinnare 2009.

Far och dotter med varsin titel!

Tack Tina & Thomas för att ni tog med Leeza på detta fantastiska äventyr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *