Enköping

Dags för utställning igen, denna gång en inofficiell i Enköping. Alla tre hundarna fick följa med idag även Loke.

Jag tyckte att det var lite konstiga klasser, hade varit bättre om det varit vanliga klasser men inofficiellt. Resultatet är jag nöjd med.

Lexus tyckte att det var SÅ mycket roligare än i Västerås och jag tyckte han rörde sig som en gud. Leeza hon är svårare att ställa för mig då hon vill vara lite framför och dra vilket gör det svårt att styra henne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det gick bra för dem båda två i BIR och BIM fick jag hjälp av Carina (det är svårt att ställa båda samtidigt när man är själv). Carina fick ta Lexus då han är enklare och resultatet blev Leeza BIR & Lexus BIM !!! Tack för hjälpen Carina!!

Loke då? Han skötte sig jätte bra och fick ett HP trots att han var kastrerad men inget BIR (snyft). Loke skulle även idag tävla Lydnadsklass 1 han har ett första pris och behöver bara två till för LP1. Men han tycker det är tråkigt när vi ska tävla, träna går bra för då kan man få köttbullar det får man inte när det är tävling, och det har han koll på 🙂 Han skötte sig jätte bra idag och hade han lagt sig på läggande under gång så hade han fått sitt första pris men ett andra pris får vi väl vara nöjda med.

10p Platsliggning, 10p Tandvisning, 10p Inkallning, 10p Hopp över hinder. Han kan ju gammelgubben 🙂 Vi får se om det blir fler försök.

Stort TACK även till Carro som snällt följde med och tog kort!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *