Agility

Första tävlingen och framför allt första träningen på ca 1 år, så länge sedan vi tränade, det är inte klokt. Lexus slutade göra slalom helt plötsligt när vi tränade så jag tappade motivationen och ville inte pressa honom, jag vill ju att han ska tycka det är skitkul.

Resultatet då? Jodå eftersom jag åkte dit utan förväntningar så var det ett super resultat!

Loke började i agilityklassen och ”vägrade” på två hinder pga att jag visade för dåligt, allt annat klockrent, jätte duktigt av gamlingen! Sen var det Lexus han var SÅ duktig, inte tränad alls på så länge men han behövde nog mogna lite i sig själv och det har han verkligen gjort. I agilityklassen diskade vi oss på vippbrädan då jag tyckte det var viktigast att han inte blev rädd för den efter så lång frånvaro, så jag hjälpte till att vicka den precis som vi tränat, allt annat gjorde han klockrent.

I hoppklassen var Loke först ut igen och nu var slalom som hinder nr 2 och Loke strulade ett par ggr innan han fick till det och resten var felfritt. Lexus har inte tränat på helt slalom så vi diskade oss på en gång genom att hoppa över hinder 1 o 2 och började på hinder 3 istället. Hela banan felfritt och gud så snabb han var, hade han kunnat slalom hade han nog till och med kunnat vinna!!

Jag är så nöjd med dem båda två!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *