Utställning Malmö

Jag och Lotta lånade mina föräldrars husbil och styrde kosan mot Malmö runt fredag lunch, efter ex antal timmar i bilen kom vi fram och hittade Annika & Mickes husbil på parkeringen (utanför utställningen). Det blev inte en tidig kväll 🙂

Själva utställningen var långsam och ibland konstig i våra ringar. Det är jobbigt när vi är i två ringar och denna gången gick juniorerna i en ring och de vuxna i en annan (brevid varann). Jag är trots att vi inte riktigt kunde se en linje i vad ”vuxendomaren” ville ha, riktigt nöjd då Leeza vann juniorklassen med CK för Lars Adeheimer och sedan fick gå in i Bästa Tik för en annan domare, Carole Garhöfer och Leeza placerade sig som nr 3 efter två championtikar och fick därmed sitt andra Cert på totalt 3 försök och hon är bara 13 månader.

090321_SeamrogOohILikeIt

Jag fick visa Molly (Leezas mormor) även denna gång (jag gjorde det i Växjö också) denna gången kändes det mycket bättre men vi blev tvåa i konkurrensen.

090321_SeamrogTwoIsPerfectCmpany

Leeza var sedan med i Avelsgruppen efter Oban och de/vi (jag visade Leeza då) blev BIR Avelsgrupp men oplacerade i Stora ringen. Hon var även med i Uppfödargruppen men då visade Tina henne, de blev BIR Uppfödargrupp av fyra stycken och blev sedan BIS-4 i finalerna av jag vet inte hur många grupper (de var mååånga).

090321_Avel_Keridown

090321_BIS_Uppf

Resan hem gick riktigt bra men det är jobbigt att köra/åka så långt på bara drygt 36 timmar.

Bilder och komplett resultat kommer på http://www.wheatenshows.com/

090321_LeezaOban090321-2

Leeza med pappa Oban

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *