Helsingfors

Leeza och jag åkte tillsammans med Tina, Lotta & Lena & hundarna Kaiser, Danny, Tea & Akira till Helsingfors och Finsk vinnarutställning.

Först ut var Danny, han blev 3:a i juniorklassen med VG. Sedan var det Kaisers tur i den minsta öppenklass hanar jag sett, den vann han såklart med Excellent 🙂 I Bästa Hane tog Kaiser rubbet, fick CERT, CACIB & blev FinUCH och FinV-08. Grattis!

Sedan var det de nio juniortikarnas tur.

091213_Juniorklass_tikar

Jag var så nervös, självklart hoppas man alltid att ens egen hund ska vinna och nu var det en titel man kunde få 🙂 Leeza skötte sig super och vann klassen med Excellent och blev med det FINSK JUNIORVINNARE 2008!!! Jag var och är supernöjd! Tack Tina!

081213_LeezaFINJV08

Andra tiken vi hade med oss var Tea, Leezas mamma. Hon gick i öppenklassen och vann den med excellent. I Bästa Tik skulle både Leeza och Tea in så Lotta var snäll och visade Leeza. Leeza fick vara kvar länge men till slut kunde inte domaren låta bli att tacka henne (hon är ju bara 10 månader) Tea däremot fick vara kvar och slutade till slut som 3:e Bästa Tik tog CERT och blev FINUCH och då NORDUCH. Grattis Fam. Elofsson!

Efter BIR-BIM så tog vi kort på de två Juniorvinnarna.

081213_FINJV08
Finsk Juniorvinnare 08 Seamrog Ooh I Like It
Finsk Juniorvinnare 08 Whilizias Kurt Cobain

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *