Charmtroll

Igår och idag har Leeza varit på instruktörsutbildning. Hudsteg har en instruktörsutbildning i Enköping och behövde i helgen valpar & unghunder under ett år att träna på.

Lördag: Idag var det bara Leeza de ville låna (jag tittade på avstånd). Hon fick träna lite kontakt och hanteringsövningar, efter ca en kvart fick de byta och Leeza fick en annan förare och även där kördes det lite kontakt och hantering.

Söndag: Idag skulle jag också vara med och nu fick vi träna lite kontakt, ligg, passivitet och inkallning. Allt gick jätte bra och när vi var färdiga hittade Leeza en kompis i Zeppelin, en wheaten från Västerås på 9 månader och han blev total förälskad i Leeza. Vi åkte till Lekplatsen och de fick springa och leka en stund och gud vad roligt de hade och skitiga blev de 😛 Tyvärr blev det ingen bild då jag inte hade kamera med mig. (Om matte eller husse till Zeppelin läser detta får de gärna skicka en bild om det blev någon bra)

Leeza charmade de flesta och blev även lite förtjust i Is, en liten malamute på ca 12v.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *