Växjö

I torsdags åkte jag till Lotta för att samåka med henne och Ike till Växjö/Emmaboda. Resvägen Enköping-Mjölby var inga större problem utan de kom sen…SNÖ & SOMMARDÄCK hette detta problem. Vi åkte i snitt kanske 40km/h från Mjölby till Emmaboda, prel tiden vi skulle vara framme var från början 18.40 vi var i Emmaboda ca 22.30. Vilken resa! Läs mer här.

Själva resultatet skall jag inte ”klaga” på denna gången 🙂 Leeza debuterade i Juniorklass 9 månader och 2 dagar gammal. Och vann sin klass med CK (Tina visade henne). Jag fick förtroendet att visa Leezas mormor Molly i veteranklass en andra placering med slät etta blev det för oss.

Tina gick sedan in i Bästa Tik med Leeza det var totalt 7st. 2 juniorer, 1 öppen, 3 champions & 1 veteran. Domaren funderade en stund och tackade sedan veterantiken och efter lite funderande även den andra juniortiken. Min första tanke nu var ”Hon blir placerad!”. De fick röra på sig igen och efter en liten stund flyttade han fram Rosie (Cameron Cosmopolitan) som nr 1, flyttade Leeza till nr 3 och sedan hängde jag inte riktigt med förrän domaren bekräftade placeringarna

1 CH Cameron Cosmopolitan

2 CH Seamrog Sub Commander T’Pol

3 Seamrog Ooh I Like It CERT

4 CH Fibrac’s Thale’ia

5 Sinrazz Kimberley

Leeza tog CERT 9 månader & 2 dagar gammal! Rätta mig om jag har fel men jag tror att hon är den yngsta Wheaten som tagit Svenskt CERT och säkerligen bland de yngsta alla raser som tagit Svenskt CERT med dagens regler. 😀

Det andra roliga med bästa tikklassen var att tvåan, trean och fyran är halvsystrar, Oban är pappa åt dem alla tre 🙂

 081031_Leeza081031.jpg

Foto: Kennel Seamrog

Leeza and I went to Växjö and her first officiall dogshow in juniorclass. And the result was 3rd Best Bitch with CERT/CC/CAC 9 months and 2 days old!!

081031_Cert20081031

I Växjö passade vi på att ta ett generationskort.

Mormor, mamma, dotter.

081031_3Generation

Foto: Kennel Seamrog

Ch Seamrog Two Is Perfect Company – Molly

Ch Seamrog Signed Sealed Delivered – Tea

Seamrog Ooh I Like It – Leeza

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *