Utställning & Fotboll

Jag hade anmält Leeza till en utställning i köping för att träna och ska jag åka så åker ju Lexus med och då kan jag ju lika gärna ställa honom med 😛

Det var ingen av mina kompisar som kunde åka med så min mamma hade lovat att åka med mig, det var 5 Wheaten anmälda varav 2 valpar.

Leeza gick först av mina eftersom hon här räknades som valp. Hon skötte sig jätte bra men domaren var nog inte överförtjust men hon vann på sina fina rörelser. BIR-Valp!

Lexus skötte sig också bra som vanligt, men jag tyckte nog att han stod lite under sig bak men han hade inte vunnit ändå då domaren tyckte att han var för kort.

När vi var färdiga i ringen kl 10 så skulle det bli FEM timmars väntan till BIS-Valp och det kände jag att jag inte orkade. Tyckte att de kunde ha haft BIG finaler som med de vuxna hundarna så fort den gruppen var färdig bedömd men så långt hade de inte tänkt.

Men jag fick då gå på fotboll istället och se mitt Enköping VINNA matchen men det hjälpte inte då Jönköping och Bunkeflo spelade oavgjort, man ska inte behöva hjälp av andra för att ta sig vidare. Det blev tyvärr en degradering utan kval till Div 1 Norra till nästa säsong. Då kommer jag vara där som vanligt och jag hoppas att Jesper Blomqvist får stanna som tränare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *