Nyköping / Norrköping

Ännu en eller rättare sagt två utställningar denna helg. Hade tänkt åka egen bil och skulle sedan dela rum med Tina på ett vandrarhem. Det blev lite ändrade planer men bara till det bättre {#} Lotta ringde på måndagen och sa att hon hade missat anmälningstiden men hon hade ju planerat att hon skulle åka och undrade då om vi skulle samåka, Absolut.

Fick sedan mail av Tina där Lena undrade om jag kunde ta med mig en hund från Västerås som var från hennes kennel, det ordnade vi.

Svinto kom på fredag kväll och vi åkte från Enköping kl 05.00 och styrde kosan mot Järfälla och kennel Ambush. Väl där så packade vi in alla FEM hundarna i Lottas bil och så bar det iväg mot Nyköping och helgens första utställning. I bilen både dit och hem hade vi Ike, Lexus, Leeza, Shiela & Svinto.

Och resultatet? Tja BIR-valp till Leeza i Nyköping och tvåa med HP i Norrköping. Lexus blev oplacerad med slät etta i Nyköping och fyra i öppenklassen med slät etta i Norrköping. Tina ställde Leeza i Nyköping och jag ställde henne i Norrköping. Lotta var snäll och ställde Lexus åt mig då jag blir så nervös med honom och då tycker inte han att det är kul.

Jag var inne i ringen två gånger till i Norrköping, en gång med Winston (Ch S. Crash Boom Bang) i Bästa Hane, vi fick ingen placering och sedan en gång i Bästa tik med Miisa (MultiCh S. She’s Got The Look) ingen placering där heller men det var ingen championtik som blev placerad i Bästa Tik.

Bilder finns i Galleriet.

Dagens stora händelse var att Danny (Dkuch S. Summer Nights) blev BIR, CERT & Championat!!

Grattis Tina (Seamrog) och Inger (Fibrac’s).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *