Avesta

Nu har vi äntligen varit på utställning igen, det var två månader sen sist, känns som en evighet 🙂

Jag hade tänkt åka med en kompis som också skulle ställa dock var det inte en wheaten utan en Setter. Efter lite om och men bestämde jag mig för att åka själv iaf, då jag ville vara där tidigt, tidigt och hon hade inte lika bråttom 🙂

Att jag var där redan ca 07.30 hjälpte föga då Tina inte var där förrän ca 08.40. (Tror aldrig hon varit lika sen tidigare) 😛 Efter att ha fått upp tält och bord mm så ställdes Lexus på bordet och började klippas 08.55. (han var inte klippt sen västerås). ca 09.05 gick Lexus in i ringen med Amanda SÅ SNYGG HAN HAR BLIVIT! Tina kände knappt igen honom.

Lexus stod som nr fyra eftersom de står i bokstavsordning till att börja med. Sedan när de skulle placeras flyttade domaren fram honom som nr 1, de fick springa ett varv och så var saken klar. Lexus tog sin första klasseger som unghund med CK.

I bästa hane placerade sig min lilla bebis som nr 4 hans fjärde Bästa Hane placering (3 som junior).

080615_SeamrogNoMoreRocknRoll.jpg

Nästa gång vi ses är det WDS veckan!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *