Västerås

I lördags var det dags för Västerås utställningen i Rocklunda. Vi åkte ”tidigt” (hade velat åka ännu tidigare), trodde att det skulle bli ett h*lvete att ta sig in på utställningen/parkeringen, men nej då….så smidigt så jag var nog precis före ”alla” för sen var det stopp verkade det som.

Då till själva utställningen, jag ställde Lexus själv idag då Tina hade Chippen (Lexus bror). Detta var Chippens första utställning och han tyckte att det var ganska jobbigt, han fick en tvåa men med bra kritik. Lexus då…jo han (vi) placerade oss som nr 4 i konkurrensen, inget jag eg är nöjd med då jag var lite bortskämd i juniorklassen då han många gånger vann klassen med CK. Men fyra av sju unghanar är inte dåligt det heller.

080419_SeamrogNoHopeNoFear
Seamrog No Hope No Fear
080419_SeamrogNoMoreRockNRoll
Seamrog No More Rock’n’Roll

Dagen var ju självklart inte slut där och i Bästa Hane blev Leezas pappa Oban 4:a och hennes halvbror Coin (S. Ob-La-Di-Ob-La-Da) 2:a med CERT och Championat GRATTIS!

Uppfödargrupperna vanns av Kennel Seamrog som också slutade som BIS-4 GRATTIS!

Nu kommer Lexus att få vila lite från utställningarna (om jag klarar av att hålla mig borta). Han är inte riktigt färdig att snart gå in i öppenklassen och slåss med de stora grabbarna. Snart kommer förhoppningsvis Leeza att göra sin debut. Vi ska väl testa på någon inoff först, sen kommer vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *