Lilla Stockholm

Idag var det dags för ”Lilla Stockholm” jag och Lexus åkte tidigt hemifrån och kom in mycket smidigare än jag trodde på utställningen.

Nu var det ju så att jag hade funderat ett tag på om jag kanske skulle ställa Lexus själv….jag hade ex antal fjärilar i magen och var väldigt nära att be Tina gå in med honom. Då övertygade Lotta mig om att det var bra för mig att träna då det inte var så många hundar i ringen, så jag gick in.

Lotta vann klassen med sin Ike (Grattis) och Lexus och jag kom tvåa med CK, jag är jätte nöjd!

080322_SeamrogNoMoreRockNRoll

Eftersom det endast var 26 wheaten med idag så blev vi snabbt färdiga i ringen och sedan var det bara att vänta och vänta tills klockan skulle bli tre. Då börjar nämligen finalerna och Tina, Lotta, Sandra & Amanda skulle in i Bästa Uppfödargrupp. Jag glömde räkna hur många grupper det var men när domaren valt ut fem st att placera fanns Kennel Seamrog fortfarande i ringen. (Som sämst BIS-R). Det blev en 3:e placering GRATTIS!

Nu kunde vi äntligen åka hem 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *