Utställning Nyköping

Då har vi varit i Nyköping, och det gick väl relativt bra. Lexus går ju nu i ukl och det var fem unghundar med. Jag tycker inte att Lexus gjorde sig rättvisa utan han såg lite loj ut och var pipig i ringen med Tina. Trots detta placerade han sig som nr 2 i konkurrensen ”tyvärr” verkade domaren inte veta att han fick dela ut mer än ett CK så Lexus fick ett HP vilket inte känns så kul, men han kom ju 2a i alla fall 🙂 Zahara placerade sig som nr 4 i konkurrensen i ukl tikar av 11st tror jag det var (inte dåligt).

080301_SeamrogNoMoreRockNRoll

Nu har vi en helg som är ”fri” från utställningar. Jag och Lotta (Kennel Ambush) åker sedan till Kristinehamn och tittar på valpar 🙂 På vägen hem tar vi utställingen i Karlskoga på söndagen.

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *