Agility

Sorry allihopa! Jag har glömt att uppdatera.

Vi var iväg i lördags (23/2) på agilitytävling i Köping. Min mamma var med (jätte trevligt med sällskap).

Lexus (debuterade) var först ut i hoppklassen. Han skötte sig bra trots omständigheterna (han var väldigt stressad och var på helspänn hela tiden). Sedan var det Lokes tur och gud vad roligt han hade! Tyvärr diskade vi oss.

Sedan var Loke ensam i agilityklassen där det gick bra men jag diskade oss tyvärr då jag var lite för otydlig mot Loke.

Sedan var det Lexus tur igen (öppen agility). Då hade han lugnat ner sig betydligt och var så duktig! Dock så är han ju vädigt snabb och jag visade inte tillräckligt tydligt vart han skulle så vi diskade oss men vad det var kul att debutera med honom. Lexus tyckte att de plast ”burkar” som hindernr stod på var vädigt roliga och ville helst ta med sig dem i hoppklassen som tur var i öppen ag tyckte han att det räckte med att nosa på typ alla han gick förbi 🙂

Så det bästa resultatmässigt, Lokes start i öppen agility, jag var mycket tydligare nu än i tidigare klasserna och Loke gick i mål och placerade sig som nr. 18 av ca 75 starter.

Nu laddar vi inför Nyköping och SvTeK:s utställning.

Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *