Stora Stockholm

På grund av att allt försvann från nyhetssidan orkade jag inte skriva om Lexus resultat från stora Stockholm innan jag lugnat ner mig lite och nu börjar jag vänja mig vid tanken på att allt är borta (Jag hade inte gjort någon backup).

Jag och Lexus åkte tidigt till Stockholm och Älvsjömässan. Vi slöt upp med Tina och Thomas utanför på parkeringen. Lexus debuterade i Unghundsklass och hade sin största klass konkurrens hittils (tror jag) 8 st var anmälda till ukl. Lexus skötte sig jätte bra med Thomas inne i ringen fick sitt röda band (steg 1 avklarat). När det var dags för konkurrensen hade domaren lite svårt att välja vem som skulle vinna klassen, så de fick springa lite till. Lexus blev 2 med CK vilket jag var mycket nöjd med då han som knep första platsen hade kommit längre i pälsutvecklingen än vad Lexus gjort.

071219_Lexus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *